Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Θες να περάσεις τέλεια την Πρωτοχρονια; 4 μαθήματα που μας δίδαξε το περσινό ρεβεγιόν!

Κάνε αυτή την Πρωτοχρονιά να μην μοιάζει με τις άλλες
Αν για σένα κάθε βράδυ Πρωτοχρονιάς είναι μια απογοήτευση ακολούθησε τέσσερις απλές συμβουλές (εμείς τα λέμε εμπειρίες ζωής) και πέρασε την πιο cool αλλαγή χρονιάς EVER!!!


Μεγάλες προσδοκίες

Δεν είναι ανάγκη να μπεις στο τριπάκι του "πρέπει να περάσω τέλεια!", γιατί, όσο πιο ψηλά θέσεις τον πήχη της αποψινής διασκέδασης, τόσο πιο πολύ θα αγχωθείς για να τον περάσεις. Πείσε τον εαυτό σου ότι θα είναι μια έξοδος όπως όλες οι άλλες, όπου παίζει πάντα το ενδεχόμενο να βαρεθείς και να θελήσεις να βρεθείς επειγόντως κάτω από το πάπλωμα. Αν είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένη για μια τέτοια αποτυχία, τότε τίποτα χειρότερο δεν μπορεί να σου συμβεί.

Ρεβεγιόν στο δρόμο;
Μη δεσμευτείς ότι θα δώσεις το "παρών" σε πολλά διαφορετικά σημεία την ίδια βραδιά, εκτός κι αν οι παρέες σου μείνουν εκεί μέχρι... τα Φώτα. Ειδικά στην Αθήνα, θυμήσου τον παράγοντα "μποτιλιάρισμα", που ξεκινά γύρω στις 23:00, κορυφώνεται στις 00:01 και αρχίζει να υποχωρεί λίγο μετά τις 05:00. Κανόνισε λοιπόν να πας κάπου από αργά το απόγευμα, για να μην είναι ένας μουστακαλής ταξιτζής ο πρώτος άνθρωπος που θα σου ευχηθεί για τη νέα χρονιά.

Χαλάρωσε με το dress code
Στην ερώτηση που σκοτώνει "Τι φοράνε σήμερα;" η απάντηση που κερδίζει είναι "Ό,τι θέλεις". Άσε στην ντουλάπα την παραδοσιακή πανοπλία της παγέτας και σταμάτα να σπαζοκεφαλιάζεις. Αυτή την Πρωτοχρονιά δεν είναι ανάγκη να τρίζεις από το πολύ γυάλισμα. Απλώς, φόρεσε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα. Αυτή τη νύχτα όλα επιτρέπονται, οπότε μη διστάσεις να βγεις ακόμη και με το τζινάκι σου. Το μόνο που επιβάλλεται είναι το κόκκινο εσώρουχο για το γούρι!

Μην πιεις με άδειο στομάχι
Για να είσαι σε θέση να διηγηθείς το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στη θεία Ρίτσα πώς πέρασες το βράδυ της Παραμονής χωρίς να τρέμεις από το hangover, φρόντισε να μη βγεις έξω με άδειο στομάχι. Οι τροφές που περιέχουν λιπαρά και πρωτεΐνες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που αφομοιώνει ο οργανισμός το αλκοόλ, επομένως φρόντισε να φας καλά πριν από τη βραδινή κραιπάλη.

Πηγή: www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου