Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Φοβερό: Κόλλησε το... αιδοίο της συζύγου του με κόλλα επειδή νόμιζε ότι τον απατά!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Φοβερό: Κόλλησε το... αιδοίο της συζύγου του με κόλλα επειδή νόμιζε ότι τον απατά!

​Μία γυναίκα ισχυρίζεται πως δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά στη ζωή της να κάνει σεξ, καθώς ο σύζυγός της κόλλησε το… αιδοίο της με πολύ ισχυρή κόλλα, επειδή νόμιζε ότι τον απατούσε!  

 
Το θύμα, το οποίο δεν κατονομάζεται, είπε πως ο σύζυγός της ήταν ένας «βίαιος άντρας» και μια μέρα την κατηγόρησε πως είχε ερωτική σχέση με τον ίδιο της το θείο! Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, με την απειλή μαχαιριού τη διέταξε να βγάλει τα ρούχα της, να ξαπλώσει και να ανοίξει τα πόδια της. 

«Στη συνέχεια πήρε την κόλλα και την άπλωσε στο αιδοίο μου. Τον κοιτούσα με τρόμο και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνδρας που λέει ότι αγαπάει τη γυναίκα του μπορεί να της κάνει κάτι τέτοιο. Μου είπε πως έπρεπε να πάρω το μάθημά μου», είπε η γυναίκα. 

Παρόλο που το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δύο χρόνια στην περιοχή Mpumalanga της Νότιας Αφρικής, η γυναίκα είναι ακόμα τρομοκρατημένη και μόλις πρόσφατα αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία της. Η ίδια λέει ότι από το φόβο της δεν θα μπορέσει ποτέ να ξανακάνει σεξ, ενώ κάθε φορά που πηγαίνει να ουρήσει, πονάει αφόρητα. 

Ακόμα, φοβάται ότι ο άντρας της, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το συμβάν, θα επιστρέψει και θα την σκοτώσει.

www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου