Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

7 λόγοι για να αγαπήσεις τα φριζαρισμένα μαλλιά σου

Πάψε να μισείς τα μαλλιά σου που ''πετάνε'' και δες τα θετικά τους. Είναι πολλά, φίλη.

Αν φριζάρουν τα μαλλιά σου, όπως συμβαίνει και σε μένα, σίγουρα θα έχεις θυμώσει πολλές φορές μαζί τους. Όμως, έχουν και πολλά θετικά στοιχεία. Μάθε ποια είναι αυτά.

Δίνει όγκο

Τα φριζαρισμένα μαλλιά δίνουν την αίσθηση όγκο. Ειδικότερα σε μαλλιά ίσια ή με αδύνατη τρίχα αυτή η ψευδαίσθηση είναι ιδιαίτερα έντονη!

Στιλ μόλις-σηκώθηκα-από-το-κρεβάτι

Το στιλ bedhead είναι πάντα στη μόδα και σε μαλλιά που φριζάρουν είναι μια πολύ καλή λύση. Τι σημαίνει αυτό; Όχι πως θα πηγαίνεις στη δουλειά ή στη βόλτα αχτένιστη, αλλά θα βάζεις κερί στις άκρες ώστε να τονίσεις τις μύτες.

Βρέχει; Ε και;

Όταν τα μαλλιά σου φριζάρουν δεν έχεις το άγχος ότι θα χαλάσει το χτένισμά σου από τις καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η βροχή η οποία έχει ως αποτέλεσμα  κάνει τα μαλλιά να φριζάρουν ακόμη και αν πριν από λίγο βρήκες από το κομμωτήριο.

Το φαινόμενο φωτοστέφανο

Αν θες να τραβάς τα βλέμματα, μπορείς να σκεφτείς ότι με τα φριζαρισμένα μαλλιά μπορείς να εντυπωσιάσεις ακόμη και το βράδυ. Συγκεκριμένα, όταν θα κάθεσαι κάτω από το φως, τα μαλλιά σου θα δίνουν τα ψευδαίσθηση ενός φωτοστέφανου.

Δίνει ύψος

Αντί να κάθεσαι με τις ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη και να κρεπάρεις τα μαλλιά σου, τα φυσικά φριζαρισμένα μαλλιά στο χαρίζουν χωρίς κανένα κόπο.

Δείχνουν ανεξαρτησία

Τα φριζαρισμένα μαλλιά δείχνουν ότι όχι μόνο είναι ανεξάρτητα αλλά και πως διαθέτουν προσωπικότητα.

Η καλύτερη βάση για messy κότσο

Τα μαλλιά που φριζάρουν είναι η καλύτερη βάση για έναν messy κότσο που είναι αφενός πάντα στη μόδα και χαρίζει ένα casual chic ύφος στο ντύσιμό σου.


www.ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου