Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

CNN: Η χρεοκοπία της Ελλάδας θα είναι η χειρότερη όλων των εποχών

CNN: Η χρεοκοπία της Ελλάδας θα είναι η χειρότερη όλων των εποχών - Κεντρική Εικόνα
Σε ανάλυσή του, το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο προβλέπει ότι, μια ελληνική χρεοκοπία θα έχει χειρότερες συνέπειες από κάθε άλλη στο παρελθόν

Τη… φλυαρία και τις επιπόλαιες αναλύσεις του ποιά θα είναι η εικόνα της Ελλάδας μετά από μια δραματική χρεοκοπία, έρχεται να…. κατεβάσει από τα σύννεφα το CNN, με αναλυτικό ρεπορτάζ του.

Το μεγάλο αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο αναφέρεται στο εθνικό δράμα της Ελλάδας, στο χείλος των χρεοκοπίας, λόγω των τελευταίων εξελίξεων, με την επιλογή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, και τα αυστηρά μηνύματα όλων των Ευρωπαίων ηγετών, ότι ένα “όχι” των Ελλήνων θα συνεπάγεται έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και όχι απλά από την ευρωζώνη.

Σύμφωνα με το CNN, η χρεοκοπία της Ελλάδας θα είναι η χειρότερη όλων των εποχών, που θα έχει καταγραφεί για χώρα, πολύ χειρότερη από εκείνες της Αργεντινής το 2001, της Τζαμάικα το 2010, και του Ισημερινού το 2008, ενώ γίνονται δραματικές για την Αθήνα συγκρίσεις και με την κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008.

Το αμερικανικό δίκτυο προβλέπει απρόβλεπτες συνέπειες και επιπτώσεις για την παγκόσμια οικονομία, εστιάζει ωστόσο στο γεγονός ότι τις πιο σφοδρές επιπτώσεις θα τις βιώσουν οι Έλληνες πολίτες, με φτωχοποίηση και δραματική επιδείνωση της καθημερινότητάς τους.

www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου