Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ποια αμερικανική σειρά πληρώνει $28,5 εκατ. την πρωταγωνίστρια - Η λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες


Πρόκειται για μερικά από τα πιο γνωστά πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης. Και φαίνεται ότι το μέσο αυτό πληρώνει καλά για να εμφανίζεται στα σαλόνια των ανθρώπων.


Το Forbes μόλις κυκλοφόρησε τον πιο πρόσφατο κατάλογο με τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς της τηλεόρασης. Η Sofia Vergara και η Kaley Cuoco-Sweeting κατέλαβαν την πρώτη θέση.

sof
Με κέρδη 28,5 εκατομμύρια δολάρια χάρη στους ρόλους τους στο Modern Family και στο Big Bang Theory αντίστοιχα, οι δύο γυναίκες απέδειξαν ότι οι σταρ του σινεμά δεν είναι οι μοναδικοί που βγάζουν πολλά λεφτά...

Η Σόφια είναι στην κορυφή για τέταρτη συνεχή χρονιά. Είναι ένα από τα πρόσωπα της Cover Girl, και έχει επίσης μια προσοδοφόρα σύμβαση με το Head and Shoulders.

http://assets-s3.usmagazine.com/uploads/assets/articles/76306-sofia-vergara-breaks-silence-about-joe-manganiello-family-approves/1407785707_462329093_sofia-vergara-467.jpg
Η πανέμορφη Κολομβιανή είναι επίσης ο επικεφαλής του δικού της πρακτορείο ταλέντων, ονομαζόμενο «Latin World Entertainment», το οποίο ίδρυσε το 1994.

Η Kaley, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποίησε εν τω μεταξύ τη διαπραγματευτική της ικανότητα στο Big Bang Theory και κατέληξε να πληρώνεται 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Νεοεισαχθείσα στη λίστα του Forbes, είναι η συμπρωταγωνίστρια της Vergara στο Modern Family, Julie Bowen, η οποία κατέλαβε την 3η θέση για την περίοδο από 1 Ιουνίου του 2014 έως την 1η Ιουνίου του 2015.
Friends with finances: Sofia's Modern Family co-star came in at number 3 with a pay packet of $12 million for the period June 1 2014 to Jun 1 2015 - she is pictured here at the Pottery Barn Kids Jenni Kayne event in LA in June this year
Τα 12 εκατομμύρια δολάρια, ήταν μόνο η αρχή καθώς λίγο καιρό αργότερα έκλεισε μια προσοδοφόρα συμφωνία με την Bridgestone.

Μια άλλη καινούργια στη λίστα, είναι η Emily Deschanel, η οποία κερδίζει 6,5 εκατομμύρια δολ. από την σειρά Bones.

Εν τω μεταξύ η Robin Wright, έλαβε 5,5 εκατομμύρια δολ., χάρη στον ρόλο της ως αδίστακτη σύζυγος του Προέδρου, Claire Underwood στο House of Cards.

Ωστόσο, υπάρχουν και βετεράνοι μεγάλων εισοδημάτων στον κατάλογο, όπως η Julianna Marguiles, η Mariska Hargitay και η Ellen Pompeo, οι οποίες παίρνουν 11 εκατομμύρια, 10,5 εκατομμύρια και 11,5 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα.



Extra: As well as starring in The Good Wife, Julianna has a number of lucrative endorsement deals - she is pictured here with Archie Panjabi, who played Kalinda on the show
First timer: Robin Wright is a new addition to the list thanks to her role in House of Cards
Hard hitting: She plays the President's wife Claire Underwood in the political drama
1. Sofia Vergara, Modern Family, 28,5 εκατ. δολ.

2. Kayley Cuoco- Sweeting, The Big Bang Theory, 28,5 εκατ. δολ.

3. Julie Bowen, Modern Family, 12 εκατ. δολ.

4. Ellen Pompeo, Greys Anatomy, 11,5 εκατ. δολ.

5. Mariska Hargitay, Law and order: SVU, 11 εκατ. δολ.

6. Julianna Marguiles, The Good Wife, 10,5 εκατ. δολ.

7. Amy Poehler, Parks and Recreation, 10,5 εκατ. δολ.

8. Mindy Kaling, The Mindy Project, 9 εκατ. δολ.

9. Kerry Washington, Scandal, 7 εκατ. δολ.

10. Patricia Heaton, The Middle, 7 εκατ. δολ.


www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου